Genti colorate2

Gentile au intaritura de polistiren pe toate fetele, ceea ce le confera o oarecare tinuta de seriveta, pastrand totusi veselia gentilor de vara cu colaj textil si pictura.




Comments

Idril Faelivrin said…
Mada aceasta e geanta de vis !!! Imi place formatul doar ca am nevoie si de bareta lunga daca o vreau pentru Laptop. Deci te pregatesti pentru proiectul Geanta de Laptop pentru Je ??
Bineinteles ca ma gandesc, e ca si facuta, doar ca trebuie sa o mai realizez :P
Anca said…
felicitari pentru creatiile tale, sunt superbe! am vazut ca participi la Watumi...deci abia astept sa le vad live!mult succes!
multumesc Anca,
si eu sper sa se tina Watumi pentru ca deocamdata nu am nici un semn ca s-ar misca ceva cu organizarea. Am foarte multe motive sa cred ca se va amana... deci, vom vedea.
Anca said…
se tine dupa cate vad...m-am inscris in cadrul echipei de voluntariat watumi si deja se pare ca sunt ceva planuri si incepem organizarea sapt viitoare.faci si genti pt laptop?hm...daca stau bine sa ma gandesc am nevoie de una...astept si eu sa vad geanta pe care i-o faci tipei...poate ma aleg si eu cu o geanta:))
Idril Faelivrin said…
Hey Anca,
Ca de obocei cand Mada isi propune ceva, iese de vis... Geanta mea de laptop va fi shic si sexy si o sa ma plimb cu ea prin LIsabona, Amsterdam !!!!... Abea astept. Va pup Si Bafta la Watumi!!
MADA Vacanta placuta !!!

Popular Posts