Targul de toamna



Cu foarte mare bucurie, am inceput pregatirile pentru "Targul de toamna", care se pare ca devine o traditie frumoasa si o ocazie ca multi, multi oameni faini sa se adune in spatiul atelierului, care desi mic, are mereu loc de frumos. Asa ca fiti pregatiti pentru un SUPER targ de neratat!


Aici va fi Catalina Serban, care din lista lunga de specializari si formari pe care le detine va participa cu "Mandale si Bucurie" , o expozitie de mandale lucrate, inspirate si incarcate de emotie pe care le poti admira, cumpara sau comanda.



Un alt creator brasovean drag mie, este Ani, care realizeaza produse din piele extraordinar de frumoase, de atent concepute si de minutios finisate si pe care pe probabil o stiti cu al ei brand Ivana . 


Iar despre Alina de Friends call me zen nici nu stiu daca trebuie sa mai spun ceva... Lucreaza cu cristale sau ma bine spus, realizeaza niste obiecte atat de fine din cristale fatetate si de irezistibil de purtat incat cristalele ajung sa lucreze pentru tine 😉 



Si tot la targ, in alt coltisor de atelier, o veti gasi e Adina de la Bucurie in culori cu minunatiile ei din fimo duse la un nivel de interpretare atat de realist incat nu sti daca sa le porti sau sa le mananci 😁



Si daca atetea produse frumoase si colorate te pun in dificultate... ce sa alegi, ce sa probezi?... te ajuta Coralia sa te echilibrezi, sa iti ridici frecventa mirosid/purtand uleiuri pure si vezi tu daca vrei sa aprofundezi subiectul 😎



Si am lasat ce e mai bun la finalul prezentarii pentru ca spuneam ca va fi un targ de NERATAT, asadar si copii au ce face si inca ce activitati :)
Vineri o avem alaturi pe Brandy de la clubul de dezvoltare pentru pici "Ateliere Magice" care va sustine ateliere pe baza de donatie pentru copilasii care ajung la targ.


Iar sambata vine Beatrice de la Pictura cu Bea care este o super-priceputa cand vine vorba de "colorat sentimentele copiilor" si va sustina ateliere cu cei mici, tot asa, pe baza de donatie 😉

Asadar tu poti proba, incerca, cumpara in liniste pentru ca cei mici sunt pe maini bune oricand ajungi la targ! Ne vedem in 18-19 octombrie!



Comments

Popular Posts