Hora de somn usor






Imi plac motivele din fotele sau stergarele romanesti. Cocosul, florile, copacii devin geometrii aproape abstracte si toate sunt cusute cu migala si rabdare pentru a face decorul, casa mai frumoase. O placere sa le analizezi, sa le simti, sa le atingi

Lenjeria mea cu hora romaneasca reproduce putin acea geometrie si o imbogateste cu cateva lini de broderie. Pilota are 200x220cm, cearceaf clasic 220x240 iar pernele au inchidere cu un nasture mare pe verso, ceea ce le face foarte decorative atunci cand nu sunt folosite pentru a dormi pe ele.

Am folosit bumbac natural de la Sfantu Gheorghe imbinand bucati bej/neutru cu violet inchis si fucsia. Cred ca lafel de frumos ar iesi modelul si in culori de pamant sau tonuri de albastru :)
Pret lenjerie pat matrimonial: 360 lei

Produs disponibil doar la comanda!

Comments

TheoRyaMarya said…
Buna! vreau sa va intreb daca faceti genti (din modelele mari - adica sa fie si pentru carti si caiete, la liceu :) ) pe comanda, nu chiar acum, nu e urgent doar ca sa stiu daca pot sa va contactez atunci. Multumesc!
Da, Maria, ai in dreapta un meniu intreg de genti :) Scrie-mi un email la adresa din header cand te hotarasti. O zi frumoasa!

Popular Posts