Trei pisici stateau pe-un gard
Mieunau a drag la luna
Mustaceau povesti de somn
Sa le doarma impreuna ;)

Lenjeria este lucrata pentru un pat matrimonial 200x200 cm, are cearceaf cu elastic, inchidere cu fermoar la pilota si cu scai la fetele de perna. Este lucrat din bumbac natural si decora prin colaj textil.
Pret: 340 lei

Comments

Ioana said…
Buna ziua

Imi puteti spune care sunt dimensiunile fetelor de perna? Multumesc.
Dimensiunile pernelor sunt mereu in fuctie de perna clientului. Unii au patrate, unii dreptunghiulare... toate lenjeriile se realizeaza la comanda iar pretul nu este inlfunetat de dimensiune (340 lei lenjeria dubla, 240 lei lenjeria de o persoana sau pentru pat mic).
Emmma said…
This comment has been removed by the author.
Emmma said…
Buna, imi plac mult lenjeriile cu pisici. Mai primesti comenzi pentru asa ceva in perioada aceasta? Pretul a ramas acelasi? Si te mai rog daca poti sa-mi spui ce fel de bumbac este, de obicei am vazut ca se "masoara" in numar de fire.. Oricum banuiesc ca e un bumbac de calitate, daca tot muncesti atata la adaugat pisicute :)
Da Emmma, primim comenzi dar termenul nu este mereu scurt :)
Pretul a ramas acelasi la lenjeriile pentru pat dublu. Lenjeria este de obicei lucrata din bumbac natural, produs la Sfantul Gheorghe, mai multe detalii nu stiu sa iti spun de densitate sau greutate/cm2.
Pentru o camanda te rog urmareste detalile de la "intrebari frecvente"
Multumesc si te asteptam cu comenzi.
http://madalina-atelier.blogspot.ro/2013/07/cum-comand.html

Popular Posts