Costumatii Vlahia Inn

Vlahia Inn, este o pensiune noua din Moieciu, amenajata cu grija si care promite celor ce-i calca pragul o atmosfera authentic Transilvaneana in cele mai marunte detalii. Stiu asta pentru ca de design-ul ambiental s-a ocupat cineva tare iscusit.
Am avut placerea sa ma ocup de partea vestimentara pentru personalul Vlahia Inn, si dupa multa munca si mai multa migala, ceva nopti nedormite si zeci de metrii de parmanterie aplicata au iesit 3 tinute create special pentru restaurantul si barul pensiunii.






Costumele pentru restaurant au pe langa sortul lung, specific chelnerilor, bluze inspirate si reconstituite in mare parte dupa modele autentice de la sfarsitul secolului XIX, dar ajustate din punct de vedere functional si al materialelor.
Pentru hangite, iia este incretita larg la gat si stransa la maneci, iar pentru hangii decoratiunile iiei clasice au fost imbinate cu croiul camasiilor cu guler tunica.
Pentru barmani, cerinta a fost ca manecile sa poata sta suflecate, asa ca au prindere la jumatatea bratului. Camasile pentru bar fiind albe au permis personalizarea pe spate.

Toate logo-urile reproduse pe costume sunt aplicate manual cu vopsea textila.

Asadar..… ne vedem la Vlahia Inn!



Comments

cats said…
Unde este atelierul? Si ce preturi sunt?
heei
gasesti cateva preturi pe magazinul meu on-line www.atelierm.breslo.ro De asemena am in header emailul si telefonul daca vrei sa ma contactezi.

Numai bine!
da, intradevar, e numai telefonul, dar daca nu vrei sa ma suni imi poti scrie pe madalina.atelier@gmail.com

O zi minunata!
Meda said…
Foarte frumoase. Cred ca ar trebui sa-i felicit pe proprietari pentru ca au ales sa lucreze cu tine. Eu am un prieten drag din Moeciu, doar ca atat el cat si eu ajungem foarte rar pe acolo.
Ma bucur ca ti-a placut atmosfera de la Vlahia Inn, un proiect pentru care atat eu cat si prietena mea Mihaela Chelaru am lucrat pe branci.
Din pacate "proprietarii" au fost putin coplesiti de acest proiect atat pe partea financiara cat si sociala. Drept urmare au mi-am recuperat banutii dupa 8 luni de telefoane nenumarate, iar prietena mea cred ca inca mai are de primit.
A fost un proiect frumos la care toata luma a participat cu drag, dar din pacate, recompensa materiala a lasat de dorit asa ca nici nu s-a mai pus pbroblema de o vizita la ceai... asa ca eu nu am vazut costumele in actiune.
Important este ca am facut treaba buna nu?

Popular Posts