Esarfa pictata3

Desii motivele florale nu sunt in topul preferintelor mele, cateodata se imbina armonios. La esarfa aceasta din voal, banda de material pe care am inserat-o la tiv avea o broderie delicata de flori asa ca m-am folosit de motivul deja existent si l-am dus mai departe cu vopsea textila.



Comments

Zuzu said…
frumoasa esarfa, ar fi cadoul ideal pentru mama, tre sa mai cuget, mai e pana in aprilie... :)

apropo: domnul pitic roz a fugit in lume si si-a lasat inlocuitori... http://zuzzzu.blogspot.com/

pupici
Da de ce a fugit piticu? Incepuse sa imi placa tare de el...
Bine, o sa schimb link-ul din blogul meu.
Cu esarfa te astept cu drag cu comanda daca spui ca este ce ti-ar trebuii. Ele sunt unicat si cu material, manopera si vopseluri pretul unei esarfe variaza intre 35-45 ron. Trebuie doar sa imi spui cam ce nuante preferi si cand sa fie gata :)
Zuzu said…
Supeeer! Cred ca si de Craciun ar fi un cadou dragut pt mamy, e colectionara de esarfe.
Cand ma hotarasc, iti spun.Scriu aici sau te sun... ;)
pt cadouri pretioase vezi in arhiva pe blogul meu noiembrie2006, sunt niste seturi textile pt masa de Craciun frumoase foc :)
Voi mai face anul acesta papucei de casa textili pt Mos Nicolaie si cred ca vor ajunge cam 25 lei perechea. Voi pune poze cand mai fac si alte culori. Deocamdata am numai 2 perechi si vreau sa mai diversific.

Multumesc de apreciere, mi-ar placea sa colaboram pt ca la cadouri lucrez cu cea mai mare placere.
Pupic
Zuzu said…
Mada, s-ar putea sa "colaboram" la Craciunul asta caci si asa sunt in pana de idei pentru anumite persoane. Esarfa pentru mama e aproape sigura(ma mai gandesc la culoare...si poate fara flori) si pana la Mos Nicolae mai cuget si mai studiez si arhiva ta. Retin ca ma topisem dupa aranjamentele pentru masa de Craciun, dar tre sa vad si cine are masa (casa sau evenimente festive) care sa se preteze la ele...
Vedem...
Pupici
Draga Madalina,

Felicitari pentru creatii! Azi am descoperit blogul tau si pot spune ca mi-a placut f mult:)
Mi-ar placea sa-mi comand ceva de la tine (o gentuta mai ales), insa sunt din Buc si am inteles ca tu esti din Brasov. Iti doresc mult succes!!
Andreea M.
Mercic de apreciere Alis in tara minunilor :)

Daca vrei cu adevarat rezolvam noi cumva. Nu e chiar asa mare distanta intre noi.
Tinem legatura!
ina bixade said…
Tocmai am primit cadou aceasta frumoasa esarfa, lucrata cu migala si iscusinta!!! You've got creative-artistic skills. Abia astept sa vina primavara sa fiu chic in the city with this scarf by atelier m:)
Eu stiam mai Ina mai ca ti se pregateste o surpriza :) sper sa iti placa florile mele suprarealiste si sa o porti cu cat mai multa placere.
ina bixade said…
Desigur ca o port cu drag si cu mare placere, dragele mele surprinzatoare:)

Popular Posts